Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

26. března – Jarní pohár v Humpolci

Poslední březnová sobota patřila Humpoleckému poháru přátelství.
DSC_1146 DSC_1149
Jako první byli na řadě senioři kata, pak hned i kumite. V obou získal Vláďa třetí místo – dobrý začátek.
DSC_1181 DSC_1189 DSC_1162
Vítězství v kumite si vybojoval (za poslední roku už tradičně Jirka Kubík z Kesl Ryu Praha,
v kata Lukáš Havel z ABU Sport Ledeč n. Sázavou.

Pak už šly kategorie od nejmenších. Takže byl na řadě Filip Bartůšek v kata nejmladších, kde porazil všechny soupeře a po malé chybě, kdy byl vyhlášen na druhém místě, si přece jen zaslouženě došel pro zlatou.
Pak šla na řadu Natka Suchá, která sice o jeden praporek prohrála s úvodním soupeřem, ale s ostatními si už poradila a získala výborné druhé místo.
V kategorii starších žáků nastoupili v kata i v kumite Kuba Veselý a Kuba Klimeš. Oběma se bohužel ani v jedné kategorii na medaili dosáhnout nepodařilo.
Předposlední, námi obsazené disciplíně byla kata juniorů, kde sice měl Patrik Cmunt daleko zkušenější soupeře, ale zabojoval a po zásluze získal třetí místo.
DSC_1226
Poslední kategorií bylo řízené kumite začátečníků, kde společně nastoupili Filda i Natka. Jelikož to bylo jejich první vystoupení v této kategorii, sehrála zde i roli nervozita. Natce se podařilo dát výbornou bodovanou techniku, ale zmíněnou nervozitou a dvěma chybami se připravila o vítězství. I tak super druhé místo, které Filda podtrhl bronzem.
DSC_1246

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *