Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

GP Brno – 18. listopadu 2017

Na GP Brna 2017 bylo evidováno více jak 150 závodníků a z toho pramenila i vysoká obsazenost jednotlivých kategorií.
V týmu SK Jihlava přijeli zabojovat o medaile
Erik Šatný, Lukáš Nahodil, Patrik Suchý, Jan Štolfa, Natálka Hečková, Vanessa Partlová, Adam Trnka, Jakub Adam, Filip Bartušek, Ondra Bulva, Jan Vokáč, Natka Suchá a Terka Bouchnerová.

První disciplínou byla Kata 8. kyu a v ní symbolicky prvních 8 jmenovaných. Díky repasáži na sebe v boji o 3. místo narazil Patrik Suchý s Vanessou Partlovou a díky zaváhání Vanessy získal první medaili – bronzovou – Patrik Suchý.
V kata mladších i starších žáků i žákyň postupně skončili před medailovými boji Filip Bartůšek, Terka Bouchnerová, Natka Suchá, Ondra Bulva i Honza Vokáč.

Druhou medaili přinesla až kategorie KATA Team A, kde vybojovali třetí místo Natka Suchá, Terka Bouchnerová a Ondra Bulva.
Následující soutěž kumite přinesla dva medailové příspěvky.
Natka Suchá vybojovala stříbro v mladších žákyních do 35 kg a o jedinou zlatou se postaral Honza Vokáč v kategorii starších žáků do 50 kg.

 

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *