Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

17. března 2018 – 10. Jarní pohár – Humpolec

 

Jubilejního humpoleckého poháru se nás zúčastnil rovný tucet, z toho polovina nováčků, kteří přijeli sbírat cenné zkušenosti.

 


Soutěž však začala kategoriemi seniorů, kdy kata opanoval domácí Petr Městka a kumite již tradičně Jirka Kubík z Kesl ryu Praha.

Následovaly žákovské kategorie.

 

 

V začátečnících I nastoupili Patrik Suchý, Kuba Adam, Adam Trnka, Honza Štolfa, Lukáš Nahodil a Hubert Ecker. „Pavoukem“ prošli do finále Patrik s Adamem, kde svým výkonem jednoznačně o svém vítězství přesvědčil Patrik Suchý a bral zlato. O stříbro a bronz pak bojovali Adam Trnka s Honzou Štolfou a v tomto pořadí si medaile také rozdělili.
V začátečnících II nastoupily samé dívky a svým výkonem je opanovala Vanessa Partlová.

Na řadu přišly kategorie mladších žáků, kde vyhrál kata i kumite Filip Bartůšek.
Starší žákyně v kata skončila druhá Natka Suchá a třetí Terka Bouchnerová.
Kumite Terka vyhrála a Natka brala stříbro.
V kadetech vyhrál Honza Vokáč Kata i kumite. V kata mu druhým místem sekundoval Ondra Bulva.
Poslední kategorie – kata týmů nám přinesla poslední medaili – zlatou zásluhou Týmu II – ve složení Ondra Bulva, Terka Bouchnerová a Natka Suchá.


10 Jarní přátelský turnaj
Pravidla_Humpolec_2018

 

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *