Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Shotokan Cup Vamberk – 23. října 2021

Tři týdny od první návštěvy Vamberku a zavítali jsme sem podruhé. Tentokrát na plnohodnotnou soutěž Shotokan Cup.
Krátce po zahájení soutěže přišel na řadu Ondra Prokš v kategorii Kata mladších žáků 10-11 let. Nezaváhal ani jednou a zaslouženě se postavil na nejvyšší stupínek „bedny“ a bral zlatou a pohár.
Druhým, kdo zasáhl do bojů byl Kuba Rambousek v Kata mladších žáků 7-9 let, který ve druhém zápase prohrál s finalistou, ale v repasáži už nezaváhal a skončil na třetím místě.
Na stejném, tedy třetím místě skončil i Milan Bielik v kategorii Juniorů.
Na pátém místě skončili v dorostenkách Natálka Suchá a ve starších žácích Štěpán Pávek
Po přestávce začal blok kumite, kde vybojoval ve finále Juniorů – 61 kg stříbro Milan Bielik a poslední meadilový přírůstek Natka Suchá v kategorii dodostenek -54 kg, když vyhrála všechny zápasy. Finálový ještě sekundu před koncem prohrávala 1:0, ale vyplatila se bojovnost a podařilo se jí získat 2 body a 2:1 vyhrát. Spokojená si pak domů vezla zlatou medaili a pohár.
Všem gratulujeme

Výsledky Propozice

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *