Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Blanenský pohár – 4.12.2021

Poslední závody v roce 2021 jsme absolvovali v Blansku. I když jsme měli nejmenší tým, jeli jsme pouze v šesti, výsledky tomu rozhodně neodpovídaly.
Za SK Jihlava tak nastoupili: Ondra Prokš, Kubík Rambousek, Káťa Rožňáková, Patrik Suchý, Tonda Nečil a Natálka Suchá.

Standardně se začínalo blokem kata. První do bojů nastoupil Ondra Prokš v kategorii 8.kyu -11let. Nezaváhal a hned pro nás vybojoval první zlato.
Následovala ho Káťa Rožňáková a v 8.kyu +12 let ani ona nedala svým soupeřkám šanci a též brala zlato.
Další byl Kuba Rambousek v žácích 8-9 let, kde měl sice jen jednoho soupeře, ale svůj úkol splnil a přidal třetí zlatou.
V dorostencích pak na sebe v repasáži narazili Patrik Suchý a Tonda Nečil. Patrika v boji o třetí místo potkalo malé zaváhání a tak bral bronz Tonda.
V jednotlivcích jako poslední nastoupila Natálka, která postoupila přes dvě soupeřky do finále a i tam předvedla výborný výkon a přidala další zlatou.
Na zkoušku jsme nasadili i dva týmy – do mladších žáků Ondru, Káťu a Kubu, do starších žáků Patrika, Natku a Tondu.
Oba týmy zacvičily velmi slušně a shodně obsadily třetí místa.
Na řadu přišlo kumite.
Ve své věkové a váhové kategorii neměl soupeře Patrik, takže si jen došel pro zlatou. Ale sloučením kategorií do 14-15 let, nastoupil proti domácímu závodníkovi, 2:0 vyhrál a bral tak druhou zlatou.
Natka měla soupeřky 3. První zápas 4:0 vyhrála a čekalo jí tak finále, kde se stav vyrovnal na 1:1, ale pak soupeřka špatně došlápla a Natka toho využila a zápas 3:1 vyhrála. A to bylo poslední zlato.
Nikoliv však poslední ocenění, toho se nám dostalo v podobě druhého místa v hodnocení týmů. Cenu za tým převzal Kubík Rambousek.

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *