Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Dhammika Cup 2022 – Beilstein – 19. listopadu

Na naše první zahraniční závody jsme se vydali do cca 600 km vzdáleného Beilsteinu u Stuttgartu v Německu na 21. ročník Dhammika Cupu. Reprezentovat oddíl a získávat nové zkušenosti jeli Ondra Prokš, Zuzka Marková, Káťa Rožňáková, Patrik Suchý, Natka Suchá, Kuba Adam, Hubert Ecker, Štěpán Pávek, Tonda Nečil a Milda Bielik.

Jako první byl do boje v kata žáků 13-14 povolán Štěpán Pávek a Hubert Ecker a po předvedeném výkonu získal Štěpán druhé místo.
Druhý přišel na řadu Ondra Prokš, ale ve finálovém kole skončil na 4. místě.
Následovaly ho Zuzka Marková a Káťa Rožňáková. Káťa se probojovala do finálové skupiny a po sporném (dle mého názoru velmi účelovém) rozhodnutí, byla diskvalifikována.
Na řadu se dostali Patrik Suchý, Kuba Adam a Tonda Nečil v kata dorostencích 16-17 a rozdělili si všechny tři umístění, kdy Patrik získal zlato, Tonda stříbro a Kuba bronz.
Disciplínu kata uzavřeli Milda Bielik čtvrtým místem a Natka Suchá místem druhým.

Po vyhlášení a malé přestávce přišlo na řadu kumite. Zuzka byla vyřazena v prvním kole, stejně tak i Hubert. Káťa, Ondra i Natka v repasáži.
Prvním, kdo získal cenu v kumite byl Patrik Suchý, který v kategorii 16-17 získal druhé místo a Kuba Adam vybojoval bronz.
Posledním přírůstkem byl bronz Mildy Bielika v kategorii Juniorů.

Sumasumárum jsme z Německa přivezli 8 medailí/pohárů, nové poznatky, zážitky a zkušenosti.

Všem a hlavně Lence Pávkové, která vše zabezpečila po organizační stránce, patří velké díky !

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *