Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

19. listopadu 2016 – Grand Prix BRNO

 

DSC_1878

Tradičně velká soutěž, tento rok s mezinárodní účastí slovenských a polských týmů a nadprůměrným obsazením atakujícím 150 závodníků.
Za tým SK Jihlava reprezentovali: Míra Juránek, Erik Miškov, Ondra Bulva, Terka Bouchnerová, Filip Bartušek, Natka Suchá, Milda Bielik a Honza Vokáč.

DSC_1879Začínalo se kategorií kata 8. kyu, kde nastoupili první 4 jmenovaní a konkurence byla značná – 28 závodníků. Do finále se probojovala Terka Bouchnerová, kde nestačila pouze na vítězku a získala stříbro.
Druhá finalistka umožnila v repasáži bojovat Ondrovi Bulvovi, který to plně zužitkoval a získal bronz.
Souběžně na vedlejším tatami probíhaly boje kata mladších žáků, za nás reprezentovány Fildou Bartuškem a Mildou Bielikem. I tato kategorie byla doslova nacpaná – 32 závodníků.
Filda v prvním kole prohrál 2:1 a jelikož soupeř nebyl pozdějším finalistou, soutěž pro něj skončila.
Mildovi se dařilo o poznání lépe a prokousával se pavoukem nahoru. První prohru zažil až v semifinále, což ho nominovalo na nejvyšší příčku repasáže, kde si vybojoval bronz – velmi cenný!

Na posledním tatami soutěžili v mladší žákyně a za nás Natka Suchá. Dvě kola si vedla znamenitě, ale třetí soupeřka byla nad její síly a tak skončila před branami semifinále.
Podobný průběh měla pro nás kategorie kata starších žáků a v ní Honza Vokáč, který též skončil před semifinále.
Po repasáži bral alespoň dělené 4. – 5. místo.

Po krátké přestávce přišlo na řadu kumite.
V mladších žákyních vybojovala stříbro Natka Suchá, která prohrála finálový boj 2:0.
V mladších žácích se opět prodral pavoukem až do semifinále Milda Bielik, kde ho pozdější vítěz poslal bojovat o bronz. Tam sice prohrával, ale bojovností do posledních vteřin dokázal zápas otočit a bronz si zasloužil.
Ve starších žácích do 50 kg prošel poměrně s přehledem do finále Honza Vokáč a nebýt přemotivovanosti a nedisciplinovastni, mohl vyhrát, ale zbytečnými fauly daroval vítězství soupeři a sám si odnesl krásné stříbro.

 

GP Brno2016

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *