Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Wakizaši Cup 2022 – Nymburk

Šestičlenné družstvo se poslední sobotu vydalo na 20-tý ročník Wakizaši Cup, pořádaný oddílem Karate Nymburk.
Utkalo se zde více jak 170 závodníků z více jak dvaceti oddílů. Za SK Jihlava Kubík Rambousek, Zuzka Marková, Niki Sárová, Káťa Rožňáková, Natálka Suchá a Patrik Suchý.

V nejmladších a speciálních kategoriích začátečníků nastoupili Niki Sárová, Zuzka Marková, Káťa Rožňáková a Kuba Rambousek. Bohužel všichni skončili v prvním kole, kdy pouze Niki a Kubovi se podařilo získat aspoň jeden „bod“ ze tří možných, ale na postup, ani repasáž to nestačilo.
Pak jsme čekali na kategorii Kata dorostenců a dorostenek. V dorostencích vyhrál první kolo Patrik, druhé kolo sice prohrál, ale v repasáži opět zabojoval a vítězstvím si připsal třetí místo.
I Natka první duel vyhrála a díky příznivému losu ji to posunulo do finále. Podala dobrý výkon, ale na zkušenější soupeřku to nestačilo a tak brala stříbrnou medaili.

Pak přišlo na řadu kumite.
Patrik sice bojoval, ale na prvního soupeře nestačil a ani v repasáži se mu nevedlo, takže z kumite si medaili neodvezl, i když by si jí určitě zasloužil.
Zbývala už pouze kategorie dorostenek, kde v prvním zápase svou protivnici Natka porazila 8:0 a zajistila si finále.
Tam po počáteční chybě 0:1 prohrávala a dlouho to vypadalo na druhé stříbro, ale opět se jí těsně před koncem (4 vteřiny) podařilo bodovat, získat 2 body a do konce zápasu už jen výsledek pohlídat.
Takže zakončeno zlatou medailí.

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *