Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Vamberecký Lvíček/Mistrovství Moravy a Slezka – Jeseník – 7. května 2022

V jeden den jsme se ve dvou skupinách vydali na dvoje závody.
První, ve složení Kubík Rambousek, Zuzka Marková, Niki Sárová, Káťa Rožňáková a Štěpán Pávek vyrazili do Vamberka na soutěž pro mládež do 13. let.

Nejprve výsledky soutěže Kata: Kubovi, Zuzce ani Niki se první kolo nevydařilo. Káťa sice prohrála, ale v repasáž začala výhrou a to ji posunulo do boje o třetí místo. Tady bohužel soupeřce podlehla a skončila na 4.-5. místě.
Jediný, kdo si v katách odvezl medaili, byl Štěpán Pávek, který vyhrál vše a ze 14-ti závodníků skončil zlatý.
Kumite probíhalo následovně: Niki začala výhrou 3:0, ale dvě následné porážky, druhá v repasáži, jí přisoudily 4.-5. místo.
Štěpán svůj finálový souboj prohrál a bral tak stříbro.
Káťa díky losu bojovala o finále, ale prohra jí přisoudila bronzovou medaili.
Zuzka začala výhrou 2:1 a posunula se tak do finále, kde sice remízovala 1:1, ale díky první technice soupeřky skončila druhá, se stříbrnou medailí.
Poslední medaili, také stříbrnou, získal Kubík, který ve svém finálovém zápase podlehl soupeři 0:1.

Druhá skupina – Patrik Suchý, Tonda Nečil, Milda Bielik, Natka Suchá a Hubert Ecker jako doprovod – vyrazila na otevřené Mistrovství Moravy a Slezska do Jeseníku.

Pro nás soutěž začínala kategorií Kata dorostenci. V ní začínal Tonda Nečil a Patrik Suchý. Tonda první souboj prohrál a ani soupeři se nevedlo lépe, takže skončil.
Dalším, kdo nastoupil, byl Milda Bielik v kata juniorů. První duel mu nevyšel a pozdější finalista ho poslal do repasáže. Ani zde na soupeře nestačil a skončil na děleném 4.-5. místě.
Poslední v kata nastoupila Natka v dorostenkyních. Asi nejobsazenější kategorie – 34 závodnic byla rozdělena na dvě skupiny. První duel jí přisoudil pozdější vítězku, takže jí čekala cesta repasáží. V té se jí dařilo, ale poslední souboj o třetí místo i vinou únavy z několika zápasů za sebou prohrála 2:3 a též skončila na 4.-5. místě.

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *