Warning: Undefined array key "display" in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /data/web/virtuals/124084/virtual/www/wp-content/plugins/toplist/toplist.php on line 340

Ústecký Soptík-27.května Ústí n. Orlicí

První ročník soutěže pro děti do 13-ti let, to byl poslední květnovou sobotu Ústecký Soptík. Zabojovat v disciplínách Kihon Ido, Kata a Kumite jeli Niki Sárová, Ondra Prokš, Štěpán Pávek a Kuba Rambousek.
V úvodní kategorii Kihon Ido se nám moc nevedlo, postupně vypadli Niki, Štěpán i Kuba. Zachránil to až Ondra Prokš, který ve své kategorii předvedl bezchybný výkon a vybojoval první zlato.
Blok Kata už byl přece jen veselejší. Niki si vybojovala repasáž, sice bez medaile, ale byl to posun.
Další medaili vybojoval Kuba Rambousek – v katách prohrál až ve finále a tak mu přistála na krku stříbrná.
Ještě lepší to bylo ve starších žácích, kde se ve dvou větvích pavouka prokousávali Ondra Prokš a Štěpán Pávek, aby se spolu ve finále utkali o zlato. Úspěšnější byl nakonec Ondra, který bral druhé zlato a Štěpán získal stříbrnou.

Poslední fází závodů, byly souboje v kumite. Dobře si vedla Niki, kdy ještě 7 sekund před koncem 1:0 vedla a sahala po bronzu, ale těsně před koncem se soupeřce podařilo zabodovat a 1:2 tak prohrála a skončila na děleném 4.-5. místě.
Z důvodu absence soupeře nastoupil rovnou do finálového zápasu Kuba Rambousek. Sice poměrně brzy 2:0 prohrával, ale pak zabojoval, karta se obrátila a srovnal na 2:2. Jen pár sekund chybělo ke třetímu bodu a tak s finálovým gongem si vybojoval stříbro.
Poslední medaili – bronzovou, přidal Štěpán Pávek. Po prvním zápase, který vyhrál následně prohrál s finalistou a čekala ho repasáž, kde díky soustředěnému výkonu vyhrál.

Category: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *